Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäretki Multialle

24 heinäkuun @ 08:00 - 26 heinäkuun @ 17:00

KSO:n kesäretki järjestetään 24.-26.7. matkakohteena Multia. Yhteisbussikuljetus lähtee Casa-Academicalta perjantaina klo 15:00. Retkikohteeseen voi myös tulla omalla autolla.

Koronan takia rajoitamme osallistujien määrän 30:een. Osallistumispaikat jaetaan ensisijaisesti Osakunnan jäsenille nopeusjärjestyksessä. Jos ilmoittautuneita on yli 30, varasijoilla oleville ilmoitetaan asiasta. Peruutuspaikat jaetaan jonossa oleville.

Ilmoittautuminen alkaa Pe 12.6. klo 12:00 ja päättyy siitä kahden viikon kuluttua pe 26.6. keskiyöllä. Ole siis valmiina ilmoittautumaan heti ilmoittautumisen alettua varmistaaksesi paikkasi.
Osallistumismaksu kesäretkelle on 30€.

Hallitus vetoaa jokaisen osallistujan omaan vastuuntuntoon, että tässä annettavia ja myöhemmin tarkentuvia ohjeita noudatetaan. Emme halua missään tapauksessa viedä koronaa Multialle. Osallistujien täytyy hyväksyä, että poikkeustilassa myös kesäretki on poikkeuksellinen, ja käytännöt reissussa sen mukaisia. Kesäretken järjestelyissä toimitaan niin, että mahdollistetaan turvallisuus ja hyvä hygienia.

Tiedot

Alkaa:
24 heinäkuun @ 08:00
Loppuu:
26 heinäkuun @ 17:00