Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rapujuhlat

4 syyskuun @ 18:30

Orastavan syksyn illat alkavat jo pimentyä, mutta kesä ei ole ohi ennen kuin KSO:n perinteiset rapujuhlat on juhlittu! Rapujuhlat järjestetään perjantaina 4.9.2020 Casa Academican parvekkeella.
Huom! Järjestämme juhlat sää- ja koronavarauksella. Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti ja olemme valmiita tekemään nopeitakin muutoksia tarvittaessa.
Alkumaljat nostetaan klo 18.30 alkaen ja pöytiin siirrytään klo 19. Tapahtuma loppuu pöytäjuhlan päättyessä eli virallisia jatkoja ei tällä kertaa valitettavasti voida järjestää.
Koronatilanteesta johtuen joudumme toteuttamaan juhlat pienin erityisjärjestelyin. Juhlat järjestetään ulkona Casan parvekkeella ja pöydät katetaan turvavälit mahdollisimman hyvin huomioiden. Juhlaan ovat tervetulleita KSO:n jäsenet ja jäsenten avecit. Osallistujamäärä rajataan 40 henkilöön, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Pyydämme myös noudattamaan mahdollisuuksien mukaan turvavälejä ja huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Ethän tule paikalle kipeänä. Viimehetken peruutuksetkin ovat ihan ok 🙂
Juhlat kustantavat 10€ KSO:n jäsenille ja 18€ vieraille ja senioreille. Maksuohjeet tulevat myöhemmin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pukukoodina toimii smart casual, muista myös ylioppilaslakki ja osakuntanauha. Lisäksi kannattaa ottaa sää huomioon pukeutumisessa!
Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 31.8. klo 23.59 tai osallistujamäärärajoituksen täytyttyä. Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta:
MITÄ: KSO:n rapujuhlat
MILLOIN: pe 4.9. klo 18.30 alkaen
MISSÄ: Casa Academica (Perhonkatu 6)
DC: Smart casual + ylioppilaslakki + nauha (+ säänmukainen pukeutuminen)
MITÄ MAKSAA: KSO:n jäsenet 10€, vieraat ja seniorit 18€
MIKSI: Koska ravut 🦞

Tiedot

Päivämäärä:
4 syyskuun
Aika:
18:30