Muista minut

Jäseneksi liittyminen

kso_logoKeskisuomalaisen Osakunnan jäseneksi ovat tervetulleita kaikki Helsingin yliopiston sekä muiden Suomen Ylioppilaskuntien Liittoon kuuluvien yliopistojen ja tiede- tai taidekorkeakoulujen (ei AMK) opiskelijat maakuntajuurista riippumatta.

Jäseneksi voi liittyä maksamalla osakunnan tilille (Danske Bank FI8180001578970544) jäsenmaksun (viite 1012) ja käymällä kirjoittautumassa jäseneksi esimerkiksi toiminnanjohtajan päivystysaikoina tiistai-iltaisin teeillan yhteydessä. Osakunnan jäsenmaksu on 12 euroa lukuvuodessa.

Keskisuomalaisuutta ei edellytetä, mutta voit kuulua kerrallaan vain yhteen Helsingin yliopiston osakuntaan.

Jäsenetuja 

Jäsenenä pääset osallistumaan KSO:n monipuoliseen toimintaan, sekä tietysti tutustumaan uusiin ihmisiin poikkitieteellisessä ympäristössä. Osakunta järjestää retkiä ja juhlia, joiden osallistumishinta on KSO:n jäsenille edullinen.

Jäsenet voivat myös hakea asumisoikeutta osakunnan asuntoihin kevään asuntohaussa. Kesällä järjestetään toinen asuntohaku, joka on tarkoitettu juuri opintonsa aloittaville tuoreille osakunnan fukseille. Hakukriteereistä ja asunnoista tarkemmin Asunnot-osion alla

Osakunnalla on käytössään bändikämppä. Kämppää vuokrataan edulliseen hintaan osakunnan jäsenille.

Osakunnan jäsenien on mahdollisuus saada avain kerhotilaan. Avaimen saa ottamalla yhteyden toiminnanjohtajaan ja maksamalla avainpantin 17 euroa osakunnan tilille viitteellä 1067. Avain luovutetaan vain kuittia vastaan!