Muista minut

Keskisuomalainen opiskelija Helsingissä

abiHelsingin yliopisto tarjoaa pitkän historiansa ansiosta opiskelijoille muutakuin kuin laadukasta opetusta eri aineissa. Osakuntatoiminta on tästä vain yksi esimerkki. Helsingissä myös ainejärjestötoiminta on vilkasta, erilaisia kerhoja ja yliopiston tarjoamia harrastemahdollisuuksia unohtamatta. Mahdollisuudet tehdä ja kokea ovat Helsingissä erinomaiset.

Keskisuomalainen osakunta tarjoaa mukavan tavan tavata oman maakunnan ihmisiä sekä hauskaa ja monipuolista toimintaa opiskelun rinnalle. Koska asuntotilanne Helsingissä on tiukka, helpottaa osakunta omalta osaltaan myös aktiiviensa asuntopulaa. Juuri asuntojen kautta moni ensimmäisen kerran on eksynytkin osakunnan teeiltoihin ja jäänyt vakiovieraaksi! Vanhojen jäsenten lisäksi myös fuksit voivat hakea osakunnan asuntoja omassa fuksihaussaan heti yliopiston valintatulosten julkistamisen jälkeen, katso lisätietoja hausta ja asunnoista Asunnot-osion alta.

Osakunnaltamme löytyy monenlaista osaamista ja paljon erialojen ihmisiä. Vaikka tämä järjestö onkin Helsingin yliopiston alainen, kuuluu jäseniimme niin teekkareita kuin muidenkin ylempien korkeakoulujen opiskelijoita. Jos Helsinki opiskelijakaupunkina vetää siis sinua puoleesi, tutustu sen tarjontaan vaikka yliopiston nettisivuilla tai ota rohkeasti yhteyttä toiminnanjohtajaamme (toiminnanjohtaja [a] kso fi tai fuksivastaavaan (fuksivastaava [a] kso fi). He kertovat mielellään lisää Helsingissä opiskelemisesta tai antvat vaikka sinua kiinnostavaa alaa opiskelevan jäsenemme yhteystiedot.

Lisää tietoa ensimmäisen vuoden opiskelijoille tarjoamastamme toiminnasta löydät Fukseille-osion alta. Tervetuloa osakunnalle ja Helsinkiin!