Keskisuomalainen Osakunta eli tuttavallisesti KSO on Suomen keskisistä osista Helsinkiin saapuneiden yliopisto-opiskelijoiden ikioma opiskelijajärjestö. Osakunta majailee Casa Academicalla Etu-Töölössä aivan keskustan tuntumassa. Tilamme ovat kaikkien jäsenten vapaassa käytössä. Casalla tapaat osakuntalaisia ympäri viikon, erityisesti jokatiistaisten osakuntailtojen yhteydessä. Monipuoliset juhlamme vaihtelevat akateemisista pöytäjuhlista vapaamuotoisiin illanviettoihin. Kesäisin osakunta suuntaa viikonlopuksi Keski-Suomeen nauttimaan kanta-alueen männikkömetsistä ja rantojen raidoista.

Lisäksi osakunta tarjoaa edullisia asuntoja jäsenilleen ja Helsinkiin muuttaville keskisuomalaisille. Oikeustieteen opiskelijoille on tarjolla oma Juristikerhonsa ja kaikuupa osakunnalla viikoittain laulukin Metsoforte-kuoron harjoituksissa. Keskisuomalainen Osakunta julkaisee jäsenlehteä nimeltä Ksoidin.

Liity seuraan, olit sitten syntyperäinen tai henkinen keskisuomalainen – meillä, jos missä, saa poikkitieteellinen yhteiselo kukoistaa!

Fuksi tai kiinnostunut!

Jäseneksi liittymisestä löytyy lisätietoa täältä. Katso myös usein kysytyt kysymykset, jos olet käytännön ohjeiden tarpeessa.

Ajankohtaista

Kevään 2024 asuntohaku on nyt käynnissä!

Kevään 2024 asuntohaku on alkanut tiistaina 19.3. ja päättyy perjantaina 19.4. klo 16:00. Kevään asuntohaku on tarkoitettu vain Keskisuomalaisen Osakunnan pääkaupunkiseudulla opiskeleville jäsenille. Opintonsa aloittaville fukseille järjestetään asuntohaku erikseen kesällä ja siitä ilmoitetaan erikseen. Haussa mukana olevat asunnot sekä tarkemmat yksityiskohdat hakemisesta löytyy kotisivujemme Hakeminen-sivulta.

Lisätietoja asuntohausta: asuntovastaava@kso.fi.