Keskisuomalainen Osakunta on Suomen keskisistä osista Helsinkiin saapuneiden yliopisto-opiskelijoiden ikioma opiskelijajärjestö. Osakunta majailee Casa Academicalla Etu-Töölössä aivan keskustan tuntumassa. Tilamme ovat kaikkien jäsenten vapaassa käytössä. Casalla tapaat osakuntalaisia ympäri viikon, erityisesti jokatiistaisten osakuntailtojen yhteydessä. Monipuoliset juhlamme vaihtelevat akateemisista pöytäjuhlista vapaamuotoisiin illanviettoihin. Kesäisin osakunta suuntaa viikonlopuksi Keski-Suomeen nauttimaan kanta-alueen männikkömetsistä ja rantojen raidoista.

Lisäksi osakunta tarjoaa edullisia asuntoja jäsenilleen ja Helsinkiin muuttaville keskisuomalaisille. Oikeustieteen opiskelijoille on tarjolla oma Juristikerhonsa ja kaikuupa osakunnalla viikoittain laulukin Metsoforte-kuoron harjoituksissa. Keskisuomalainen Osakunta julkaisee jäsenlehteä nimeltä Ksoidin.

Liity seuraan, olit sitten syntyperäinen tai henkinen keskisuomalainen – meillä, jos missä, saa poikkitieteellinen yhteiselo kukoistaa!

Fuksi tai kiinnostunut!

Jäseneksi liittymisestä löytyy lisätietoa täältä. Katso myös usein kysytyt kysymykset, jos olet käytännön ohjeiden tarpeessa.

Ajankohtaista
  • Parkkipaikat ovat jälleen käytössä!
  • Löytötavaroiden tyhjennys elo–syyskuun ajan. Omia tavaroita voi hakea ATK-huoneesta elokuun aikana ja syyskuun aikana hakematta jääneet tavarat ovat vapaata riistaa. Tämän jälkeen tavarat viedään pois!
  • Toiminnanjohtajan päivystys 4.–25.9. pidetään poikkeuksellisesti kello 18.30–19.30.
  • Ovikello toimii jälleen! Vuoden tauon jälkeen alaoven ovikello on jälleen käytössä. Jos olet siis tulossa esim. teeiltaan, pyydä ovikoodi toiminnanjohtajalta ja paina ovikelloa 🙂