Keskisuomalainen Osakunta on Suomen keskisistä osista Helsinkiin saapuneiden yliopisto-opiskelijoiden ikioma opiskelijajärjestö. Osakunta majailee Casa Academicalla Etu-Töölössä aivan keskustan tuntumassa. Tilamme ovat kaikkien jäsenten vapaassa käytössä. Casalla tapaat osakuntalaisia ympäri viikon, erityisesti jokatiistaisten osakuntailtojen yhteydessä. Monipuoliset juhlamme vaihtelevat akateemisista pöytäjuhlista vapaamuotoisiin illanviettoihin. Kesäisin osakunta suuntaa viikonlopuksi Keski-Suomeen nauttimaan kanta-alueen männikkömetsistä ja rantojen raidoista.

Lisäksi osakunta tarjoaa edullisia asuntoja jäsenilleen ja Helsinkiin muuttaville keskisuomalaisille. Oikeustieteen opiskelijoille on tarjolla oma Juristikerhonsa ja kaikuupa osakunnalla viikoittain laulukin Metsoforte-kuoron harjoituksissa. Keskisuomalainen Osakunta julkaisee jäsenlehteä nimeltä Ksoidin.

Liity seuraan, olit sitten syntyperäinen tai henkinen keskisuomalainen – meillä, jos missä, saa poikkitieteellinen yhteiselo kukoistaa!

Fuksi tai kiinnostunut!

Jäseneksi liittymisestä löytyy lisätietoa täältä. Katso myös usein kysytyt kysymykset, jos olet käytännön ohjeiden tarpeessa.

Ajankohtaista
  • Onnittelut opiskelupaikasta uusille opiskelijoille!
  • Kesän asuntohaku on päättynyt ja tulokset on ilmoitettu hakijoille.
  • Toiminnanjohtajan päivystys ja teeillat ovat kesätauolla 3.9. saakka. Mikäli sinulla herää jotain kysymyksiä, voit olla yhteydessä sähköpostitse ja sopia myös aikaa: toiminnanjohtaja@kso.fi
  • Syksyn juhlien aikataulut on päivitetty kalenteriin. Teeillat, Metsoforten treenit ja salivuorot täydennetään vielä syyskuun osalta myöhemmin ajantasalle. Näiden osalta ei kuitenkaan ole muutoksia tiedossa viime vuoteen.