Keskisuomalainen Osakunta on Suomen keskisistä osista Helsinkiin saapuneiden yliopisto-opiskelijoiden ikioma opiskelijajärjestö. Osakunta majailee Casa Academicalla Etu-Töölössä aivan keskustan tuntumassa. Tilamme ovat kaikkien jäsenten vapaassa käytössä. Casalla tapaat osakuntalaisia ympäri viikon, erityisesti jokatiistaisten osakuntailtojen yhteydessä. Monipuoliset juhlamme vaihtelevat akateemisista pöytäjuhlista vapaamuotoisiin illanviettoihin. Kesäisin osakunta suuntaa viikonlopuksi Keski-Suomeen nauttimaan kanta-alueen männikkömetsistä ja rantojen raidoista.

Lisäksi osakunta tarjoaa edullisia asuntoja jäsenilleen ja Helsinkiin muuttaville keskisuomalaisille. Oikeustieteen opiskelijoille on tarjolla oma Juristikerhonsa ja kaikuupa osakunnalla viikoittain laulukin Metsoforte-kuoron harjoituksissa. Keskisuomalainen Osakunta julkaisee jäsenlehteä nimeltä Ksoidin.

Liity seuraan, olit sitten syntyperäinen tai henkinen keskisuomalainen – meillä, jos missä, saa poikkitieteellinen yhteiselo kukoistaa!

Fuksi tai kiinnostunut!

Jäseneksi liittymisestä löytyy lisätietoa täältä. Katso myös usein kysytyt kysymykset, jos olet käytännön ohjeiden tarpeessa.

Ajankohtaista
  • Haussa siivooja Casa Academicalle! Työ alkaa 8.4.2019. Työsuhde on varsin juostava, joten sopii hyvin opiskelijalle. Lisätietoja löydät sähköpostilistalta tai voit kysyä paikasta toiminnanjohtajalta!
  • Kevään asuntohaku alkoi maanantaina 11.3.2019 ja päättyy torstaina 11.4.2019 klo 16:15. Tämä asuntohaku on tarkoitettu osakunnan opiskelijajäsenille. Lisätietoja Asunnot / Hakeminen- kohdasta sekä asuntovastaava Arttu Kososelta (asuntovastaava@kso.fi)
  • Toiminnanjohtajan päivystys tiistaisin kello 18-19 ennen teeiltaa.