Vallila, Rautalammintie 3 C

Kiinteistö Oy Osakunta on keskisuomalaisten, pohjalaisten ja karjalaisten omistama kahden kahdeksankerroksisen talon kiinteistöyhtiö Helsingin Vallilassa. KSO omistaa yhtiöstä 36 asuntoa eli noin viidesosan.

Kohteesta on Helsingin keskustaan vajaat neljä kilometriä. Liikenneyhteydet eri suuntiin ovat loistavat.

Asuntojen neliövuokra on 16,5 €/kk. Yksiöitä on 30 kpl ja niitä on kahden kokoisia, 17,5 m² ja 20 m². Kaksioita on kuusi ja niiden pinta-ala on 32,5 m². Pohjakuvat asunnoista löytyvät tämän sivun alalaidan linkeistä.

Asunnot ovat kalustamattomia ja niistä löytyy jääkaappi, pakastinlokero, keittolevy, uuni, liesituuletin, suihku, wc ja säilytys- sekä kaappitilaa. Kaikissa asunnoissa on lisäksi kiinteä ja nopea nettiyhteys, joka sisältyy vuokraan. Vuokraan sisältyvät myös vesi- ja sähkökulut. Asunnot on peruskorjattu vuonna 2001 ja ovat siten erittäin hyvässä kunnossa. Julkisivuremontti valmistui vuonna 2010, jolloin asuntojen ikkunat uusittiin.

Rautalammintien muita mukavuuksia:
– Ilmainen pesutupa kuivausrumpuineen
– Sauna neljä kertaa viikossa
– Kuntosali
– TV-huone, lehtienlukutila ja keittiö alakerrassa
– Pihalla vapaasti käytettävissä oleva grillipaikka
– Pyörävarasto
– Oma talonmies

Lisää kuvia ja pohjapiirrokset löytyvät sivun alalaidassa olevista liitteistä.

Vallila, Hauhontie 8 N

Hauhontien talo kuuluu museoviraston suojelemiin historiallisesti merkittäviin ja Helsingin halutuimpiin rakennuksiin. Keskisuomalaisen Osakunnan omistama kaksio sijaitsee talon korkeimman osan vasemmassa laidassa. Asunnon vuokra on 1.9 alkaen 1050€/kk + sähkömaksu.

Asunnon pinta-ala on 46 m². Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kämppisasumiseen. Siinä on kahden huoneen (n. 14 m² ja 18 m²) lisäksi tilava keittiö, kylpyhuone sekä eteinen. Talossa on pesuhuone. Asuntoa voi hakea seuraavan kerran keväällä 2019. Lisää kuvia kauniista kaksiosta ja pohjapiirros löytyvät sivun alalaidan liitteistä.

Liitetiedostoja

RLT yksiö (17,5m2) – pohjapiirros
RLT yksiö (20m2) – pohjapiirros
RLT kaksio – pohjapiirros
Hauhontie – pohjapiirros
RLT yksiö (17,5m2) – kuva eteisestä
RLT yksiö (17,5m2) – kuva huoneesta
RLT – kuntosali
RLT – lehtienlukutila
Hauhontie – keittiö 1/2
Hauhontie – keittiö 2/2
Hauhontie – toinen huone