Keskisuomalaisen Osakunnan pääkaupunkiseudulla opiskelevat jäsenet voivat hakea asuntoja kevään asuntohaussa. Opintonsa aloittaville fukseille järjestetään asuntohaku kesällä. Asukkaat valitsee osakunnan yleiskokouksessa valittu asuntovaliokunta. Asukasvalinnan perusteet on määrätty osakunnan asunto-ohjesäännössä.

Kesän asuntohaku

Kesän asuntohaku on tarkoitettu uusille fukseille, jotka aloittavat opintonsa syksyllä 2019 pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa yliopistossa (Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto, Taideyliopisto, Svenska handelshögskolan).

Kesän 2019 asuntohaku on päättynyt.

Kesän 2019 hakulomake

Kesän 2019 pisteytysperusteet

Usein kysytyt kysymykset

Tulokset

Asuntovaliokunta on pisteyttänyt asuntohakemukset kokouksessaan sunnuntaina 21.7.2019, ja alustavat tulokset on ilmoitettu hakijoille sähköpostitse. Vahvistetut tulokset ilmoitetaan seitsemän vuorokauden valitusajan jälkeen aikaisintaan maanantaina 29.7.2019 hakijoille henkilökohtaisesti sekä tällä sivulla.

Vuokrasopimukset asumisoikeuden saaneille ja vastaanottaneille tehdään mahdollisimman pian hakuprosessin jälkeen heinä-elokuun vaihteessa.

Kevään asuntohaku

Kevään 2019 asuntohaku on päättynyt, ja vahvistetut tulokset on julkaistu 22. huhtikuuta 2019. Ne ovat saatavilla oheisesta linkistä. Kiitos kaikille hakijoille!

Kevään 2019 asuntohaun tulokset

Kevään 2019 hakulomake

Kevään 2019 pisteytysperusteet