Lisätietoja asunnoista ja niihin hakemisesta saa osakunnalta ja asuntovastaavalta.

Keskisuomalainen Osakunta
Perhonkatu 6, 2. krs.
00100 Helsinki

Asuntovastaava 2019:
Arttu Kosonen, asuntovastaava@kso.fi

Rautalammintien asunnot

Kiinteistö Oy Osakunnan vuokrasopimukset tekee Pohjalaisen valtuuskunnan asuntosihteeri ja isännöinnistä huolehtii isännöitsijätoimisto Estlander & Co.

Pohjalaisen valtuuskunnan asuntosihteeri:
Timo Laitila, puh. 050 4082749, pv-asuntosihteeri@helsinki.fi

Isännöitsijä:
Oy Estlander & Co Ab ISA
Annankatu 25
00100 Helsinki

Puh: 010 8370 800, fax: 010 8370 801, www.estlander.fi

Kiinteistö Oy Osakunnan nettisivut:
Kiinteistöyhtiön nettisivuilta löytyy lisätietoja asunnoista ja tärkeitä yhteystietoja. Lisäksi nettisivuilla pääsee varaamaan saunan ja ottamaan suoraan yhteyttä taloyhtiön hallitukseen.

Hauhontien asunto

Hauhontien kaksion vuokrasopimus tehdään suoraan Keskisuomalaisen Osakunnan kanssa.

Jälleenvuokraaminen

Jos asut osakunnan asunnossa ja haluat jälleenvuokrata asuntosi tai huoneesi määräajaksi, ole yhteydessä asuntovastaavaan. Kun olet sopinut jälleenvuokraamisesta asuntovastaavan kanssa, tee sopimus jälleenvuokralaisen kanssa käyttäen oheista lomaketta.

Jälleenvuokraussopimus

Irtisanominen

Vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi ja se lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu. Jos esimerkiksi haluaisit irtisanoa sopimuksen päättymään 1. kesäkuuta alkaen, sinun ilmoituksen tulisi olla perillä viimeistään 30. huhtikuuta.

Irtisanomisilmoitus on toimitettava kirjallisena ja allekirjoitettuna! Hauhontien asunnon irtisanomisilmoitus toimitetaan suoraan osakunnalle, Rautalammintien asuntojen irtisanomisilmoitus taas Pohjalaisen Valtuuskunnan asuntosihteerin toimistoon Rautalammintie 3 B pohjakerroksessa. Informoi osakunnan asuntovastaavaa irtisanomisesta joka tapauksessa hyvissä ajoin.

Irtisanomisilmoitus