Helsingin yliopisto tarjoaa pitkän historiansa ansiosta opiskelijoille muutakin kuin laadukasta opetusta eri aineissa. Osakuntatoiminta on tästä vain yksi esimerkki. Helsingissä myös ainejärjestötoiminta on vilkasta, erilaisia kerhoja ja yliopiston tarjoamia harrastemahdollisuuksia unohtamatta. Mahdollisuudet tehdä ja kokea ovat Helsingissä erinomaiset.

Keskisuomalainen Osakunta tarjoaa mukavan tavan tavata oman maakunnan ihmisiä sekä hauskaa ja monipuolista toimintaa opiskelun rinnalle. Koska asuntotilanne Helsingissä on tiukka, helpottaa osakunta omalta osaltaan myös aktiiviensa asuntopulaa. Juuri asuntojen kautta moni on eksynytkin ensimmäisen kerran osakunnan teeiltoihin ja jäänyt vakiovieraaksi! Vanhojen jäsenten lisäksi myös fuksit voivat hakea osakunnan asuntoja omassa fuksihaussaan heti yliopiston valintatulosten julkistamisen jälkeen, katso lisätietoja hausta ja asunnoista asunnot-osion alta.

Osakunnaltamme löytyy monenlaista osaamista ja paljon eri alojen ihmisiä. Vaikka järjestömme onkin Helsingin yliopiston alainen, kuuluu jäseniimme niin teekkareita kuin muidenkin ylempien korkeakoulujen opiskelijoita. Jos Helsinki opiskelijakaupunkina vetää siis sinua puoleesi, tutustu sen tarjontaan vaikka yliopiston nettisivuilla tai ota rohkeasti yhteyttä toiminnanjohtajaamme (toiminnanjohtaja@kso.fi) tai fuksivastaavaan (fuksivastaava@kso.fi). He kertovat mielellään lisää Helsingissä opiskelemisesta tai antavat vaikka sinua kiinnostavaa alaa opiskelevan jäsenemme yhteystiedot.

Lisää tietoa ensimmäisen vuoden opiskelijoille tarjoamastamme toiminnasta löydät fukseille-osion alta. Tervetuloa osakunnalle ja Helsinkiin!