Juristikerho

Keskisuomalaisen Osakunnan Juristikerhon tarkoituksena on tutustuttaa osakunnan juristijäseniä toisiinsa. Se haluaa myös edistää jäsentensä opintoja sekä herättää kiinnostusta oikeudellisiin, taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin.

Juristikerho on jäsentensä näköinen: se kehittää toimintaansa yhteistyössä jäsentensä kanssa sekä järjestää erilaisia tapahtumia jäsentensä toiveiden mukaisesti. Myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa – tervetuloa mukaan! Juristikerho kokoustaa säännöllisesti.

Kerhon jäseniä voivat olla Keskisuomalaisen Osakunnan jäsenet, jotka opiskelevat oikeustiedettä Helsingin yliopistossa. Jäseneksi voit liittyä ottamalla Juristikerhon hallitukseen yhteyttä (ks. yhteystiedot alla). Toimintaamme voi tulla tutustumaan muutkin kuin kerhon jäsenet.

Perinteikäs Juristikerhomme perustettiin vuonna 1933, jolloin A. Urvas ja E. Sarlin kutsuivat keskisuomalaiset lakitieteen ylioppilaat kokoon. Toimintaa on ollut tästä lähtien, välillä aktiivisemmin, välillä hiljaisemmin. Mutta mikä tärkeintä, pieni ja pippurinen Juristikerhomme on tällä hetkellä hyvissä voimissa!

Yhteystiedot:

Sara Piirainen
Puheenjohtaja
KSO:n Juristikerho
sara.piirainen@helsinki.fi
juristikerho@kso.fi

Metsoforte – Melko kovaa menoa!

Metsoforte on Keskisuomalaisen Osakunnan kuoro. Kuoro koostuu opiskelijoista, valmistuneista, publiikkia odottavista sekä työn orjista; se on sekakuoro, kamarikuoro ja osakuntakuoro. Metsoforte tarjoaa laulajilleen loistavaa ajanvietettä, jossa rento meininki ja musiikin tekeminen kohtaavat.

Metsoforte etsii jatkuvasti uusia laulajia. Varsinkin miehet ovat tervetulleita koelauluihin! Harjoitukset pidetään torstai-iltaisin klo 18-21 Casa Academicalla, Keskisuomalaisen Osakunnan tiloissa, osoitteessa Perhonkatu 6, 2 krs.

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoon, ota yhteys kuoron hallitukseen, mf@kso.fi. Tutustu tarkemmin Metsoforteen kuoron kotisivuilla: http://mf.kso.fi.