Lisätietoja asunnoista ja niihin hakemisesta saa osakunnalta ja asuntovastaavalta.

Keskisuomalainen Osakunta
Perhonkatu 6, 2. krs.
00100 Helsinki

Asuntovastaava 2021:
Joona Kellomäki, asuntovastaava@kso.fi

Rautalammintien asunnot

Pohjalaisen valtuuskunnan asuntosihteeri:
Timo Laitila, puh. 050 4082749, pv-asuntosihteeri@helsinki.fi.

Asuntosihteeri vastaa vuokrasopimuksista sekä hoitaa kellarivarastojen jonotuslistaa ja panttimaksuja. Asuntosihteeri päivystää Rautalammintie 3 B:n alakerrassa normaalisti keskiviikkoisin klo 18-19:30. Ks. tarkemmat tiedot Pohjalaisten sivuilta.

Isännöitsijä:
Oy Estlander & Co Ab ISA
Annankatu 25
00100 Helsinki

Puh: 010 8370 800, fax: 010 8370 801, www.estlander.fi

Kiinteistö Oy Osakunnan nettisivut:
Kiinteistöyhtiön nettisivuilta löytyy lisätietoja asunnoista ja tärkeitä yhteystietoja. Lisäksi nettisivuilla pääsee varaamaan saunan ja ottamaan suoraan yhteyttä taloyhtiön hallitukseen.

Hauhontien asunto

Hauhontien kaksion vuokrasopimus tehdään suoraan Keskisuomalaisen Osakunnan kanssa.

Jälleenvuokraaminen

Jos asut osakunnan asunnossa ja haluat jälleenvuokrata asuntosi tai huoneesi määräajaksi, ole yhteydessä asuntovastaavaan. Kun olet sopinut jälleenvuokraamisesta asuntovastaavan kanssa, tee sopimus jälleenvuokralaisen kanssa käyttäen oheista lomaketta.

Jälleenvuokraussopimus

Irtisanominen

Jos suunnittelet lähteväsi asunnostasi ennen vuokrasopimuksen päättymisaikaa, ota mahdollisimman ajoissa yhteyttä osakunnan asuntovastaavaan. Näin uuden vuokralaisen tai alivuokralaisen löytäminen sekä muuttokuvioiden sopiminen on huomattavasti helpompaa.

1.9.2019 ja myöhemmin solmitut sopimukset: Vuokrasopimuksen yksipuolinen irtisanominen ei ole mahdollista (ilman oikeuden päätöstä). Sopimus voidaan irtisanoa ennenaikaisesti yhteisymmärryksessä asuntovastaavan ja asukkaan kanssa, jos asuntoon on tarjolla seuraava vuokralainen eikä osakunnalle siis koidu tulonmenetystä tyhjästä asunnosta. Yleensä tiedossa on asunnoista kiinnostuneita, etenkin helmi-huhtikuussa kesäksi Helsinkiin muuttavissa. Tätä ei kuitenkaan voida täysin taata, joten varaudu vuokravastuusi jatkumiseen loppuun asti. Voit luonnollisesti myös jälleenvuokrata asuntosi (ohjeet ylempänä) tai olla yhteydessä asuntovastaavaan, jos itselläsi on tiedossa asunnosta kiinnostunut vuokralaisehdokas.

Ennen 1.9.2019 solmitut sopimukset: Vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi ja se lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu. Jos esimerkiksi haluaisit irtisanoa sopimuksen päättymään 1. kesäkuuta alkaen, ilmoituksen on oltava perillä viimeistään 30. huhtikuuta. Irtisanomisilmoituksen on oltava kirjallinen, päivätty ja allekirjoitettu. Toimita se suoraan asuntovastaavalle.

Irtisanomisilmoitus