Vallila, Rautalammintie 3 C

Kiinteistö Oy Osakunta on keskisuomalaisten, pohjalaisten ja karjalaisten omistama kahden kahdeksankerroksisen talon kiinteistöyhtiö Helsingin Vallilassa. KSO omistaa yhtiöstä 36 asuntoa eli noin viidesosan.

Kohteesta on Helsingin keskustaan vajaat neljä kilometriä. Liikenneyhteydet eri suuntiin ovat loistavat. Mäkelänkatua pitkin kulkee useampia busseja sekä raitiovaunut 1 ja 7. Lisäksi Sturenkadun ja Hämeentien pysäkit ovat kävelymatkan päässä. Rautalammintieltä keskustakampukselle kestää julkisilla noin 15-20 minuuttia, Viikkiin 20-25 minuuttia, Meilahteen n. 30 minuuttia, Otaniemeen n. 35 minuuttia ja Kumpulaan kävellen n. 10 minuuttia. Bussit kulkevat myös yöllä lyhyin vuorovälein. Lisäksi asuntojen lähellä on kauppoja sekä ruokapaikkoja runsaasti. Kumpulan Unisport kaikkine palveluineen (kuntosali, ryhmäliikunta ja liikuntasali) on kävelymatkan päässä ja Mäkelänrinteen uimahalli aivan naapurissa. Myös muita liikuntamahdollisuuksia on lähettyvillä: muun muassa monipuoliset lenkkipolut.

Asuntojen neliövuokra on 16,5 €/kk 30.4.2021 saakka. 1.5.2021 alkaen asuntojen neliövuokra on 18,97 €/kk. Yksiöitä on 30 kpl ja niitä on kahden kokoisia, 17,5 m² ja 20 m². Kaksioita on kuusi ja niiden pinta-ala on 32,5 m². Pohjakuvat asunnoista löytyvät tämän sivun alalaidan linkeistä.

Asunnot ovat kalustamattomia ja niistä löytyy jääkaappi, pakastinlokero, keittolevy, uuni, liesituuletin, suihku, wc ja säilytys- sekä kaappitilaa. Kaikissa asunnoissa on lisäksi kiinteä ja 10Mbit nettiyhteys, joka sisältyy vuokraan. Vuokraan sisältyvät myös vesi- ja sähkökulut. Asunnossa on lemmikit sallittu. Asunnot ovat erinomaisessa kunnossa ja kunnosta huolehditaan jatkuvasti.

Rautalammintien muita maksuttomia mukavuuksia:
– Pesutupa: kolme pesukonetta ja kuivausrumpu
– Sauna
– Hyvin varusteltu kuntosali
– TV-huone, lehtienlukutila ja keittiö alakerrassa
– Pihalla vapaasti käytettävissä oleva grillipaikka
– Pyörävarasto

Lisää kuvia ja pohjapiirrokset löytyvät sivun alalaidassa olevista liitteistä.

HUOM: Loppuvuonna 2019 Rautalammintien parkkipaikalla alkaa rakennustyömaa. Paikalle rakennetaan uusia asuntoja, joista osa on myös Keskisuomalaisen Osakunnan. Parkkipaikat siirtyvät työn alkaessa.

Kesäasunnot / lyhytaikaisasunnot Rautalammintiellä:

Rautalammintieltä vapautuu kesäisin poismuuttavien opiskelijoiden asuntoja. Ajoittain asuntoja vapautuu myös muina vuodenaikoina lyhytaikaiseen asumiseen. Jos olet kiinnostunut lyhytaikaisesta asumisesta Rautalammintiellä, ota yhteyttä asuntovastaava@kso.fi, niin ilmoitamme sinulle sitten, kun asuntoja vapautuu. Asuntoja vuokrataan lyhytaikaiseen asumiseen myös osakunnan ulkopuolisille.

Vallila, Hauhontie 8 N

Hauhontien talo kuuluu museoviraston suojelemiin historiallisesti merkittäviin ja Helsingin halutuimpiin rakennuksiin. Keskisuomalaisen Osakunnan omistama kaksio sijaitsee talon korkeimman osan vasemmassa laidassa. Asunnon vuokra on 1050 €/kk + sähkömaksu.

Asunnon pinta-ala on 46 m². Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kämppisasumiseen. Siinä on kahden huoneen (n. 14 m² ja 18 m²) lisäksi tilava keittiö, kylpyhuone sekä eteinen. Talossa on pesuhuone. Lisää kuvia kauniista kaksiosta ja pohjapiirros löytyvät sivun alalaidan liitteistä.

Hauhontien asunto on vapaana 31.8.2021 saakka! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä asuntovastaava@kso.fi. Asunto voidaan vuokrata tälle ajalle myös osakunnan ulkopuoliselle.

Hauhontien asuntoa voi hakea 1.9.2021 alkavalle ajalle kevään 2021 asuntohaussa.

Vallila, Rautalammintien Huippu, Rautalammintie 3d

Rautalammintien Huipulle valmistuu syksyllä 2021 uusia asuntoja.

Asuntojen koot ja vuokrat ovat seuraavat:

1H+KK 29,0 m2 498,80 e/kk
1H+KK 29,0 m2 498,80 e/kk
1H+KK 31,0 m2 533,20 e/kk
1H+KK 27,5 m2 473,00 e/kk
1H+KK 23,5 m2 404,20 e/kk
2H+KK 46,0 m2 726,80 e/kk

Asukkailla tulee olla oma sähkösopimus ja kotivakuutus. Vesi ja 50 mb laajakaista sisältyvät vuokraan.

Klikkaa tästä itsesi RLT Huipun esittelymateriaaleihin!

Liitetiedostoja

RLT yksiö (17,5 m²) – pohjapiirros
RLT yksiö (20 m²) – pohjapiirros
RLT kaksio – pohjapiirros
Hauhontie – pohjapiirros

Linkki asuntojen kuvagalleriaan.